Over ons

KLOS Media is een Stichting die op non-profit basis al ruim 30 jaar audiovisuele producties maakt voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met een auditieve-of visusbeperking en ouderen, al dan niet met een vorm van dementie. Binnen KLOS Media is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen professionals uit de film- en televisiewereld en deskundigen uit de zorgsector. Onze producties worden in veel instellingen, zowel in Nederland als in België, gebruikt. Incidenteel ook nog daarbuiten. Wij willen met onze films de wereld vergroten van mensen met een beperking en hen betrokken houden bij de samenleving.

De doelgroepen waar wij ons op richten vragen om een aangepaste manier van communiceren en van informatieoverdracht die beter aansluit bij hun perceptie dan in het reguliere televisieaanbod .

Om deze speciale filmproducties voor iedereen bereikbaar te maken, starten wij met ‘SLOWNET’, een streamingdienst voor de zorgsector.

‘SLOWNET’ bevat een uitgebreide filmotheek waarin je zeer diverse films kan vinden die speciaal werden ontwikkeld voor één van de genoemde doelgroepen.

KLOS Media – Dolderseweg 170 – 3734 BP Den Dolder – 030 – 2254842 – info@klosmedia.nl

Disclaimer:

Het onderstaande is van toepassing op onze app. Door de app te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • KLOS Media werkt de inhoud van de app bij en actualiseert de app regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze app niet altijd volledig is.
  • KLOS Media  biedt geen garantie over de veiligheid van onze app en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze app.
  • KLOS Media zal de app naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. KLOS Media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar app.
  • Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt via onze app;

Privacywetgeving:

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de app te kunnen faciliteren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van KLOS Media of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.